HOE WERKT HET?

Alle STOR/ tassen worden op maat gemaakt. Wat houdt dat dan precies in? Iedere tas is speciaal voor jou gemaakt. Het vertelt jouw verhaal en past helemaal bij jou; kleur, vorm, functionaliteit en binnenzijde. Ik neem je stapsgewijs mee door het proces.

STAP 1. Basis

Je kiest een van de modellen uit de STOR/ collectie. Je geeft je voorkeur voor de kleur(en) leer aan. Ik ga dan opzoek naar de geschikte lap(pen). Je ontvangt hiervan een foto via je email, maar ik kan je ook kleine samples opsturen via de post.

Uiteraard ben je ook welkom in mijn studio, om leer te snuiven, te voelen en te kiezen.

Het leer wat ik gebruik is veelal restleer van grote fabrieken. Er is geen vaste collectie leer en wisselt daardoor iedere keer. De kleuren leer die ik gebruik (naast de basis kleuren als zwart en cognac) zijn vergrijst en neutraal, en passend bij de seizoenen. Alle lappen zijn ‘one of a kind’, en zorgen ervoor dat je tas een uniek exemplaar wordt. 

Voor mij is dit altijd weer een fijne speurtocht naar de mooiste kleuren en lappen.

STAP 2. Opties 

De buitenzijde van de tas is nu gekozen, de binnenzijde is minstens zo belangrijk! Deze wordt helemaal naar jouw smaak gemaakt qua indeling en qua uitstraling. 

Een tas bestaat uit een basis indeling met een laptop vak en een rits vakje. Wil je nog iets extra’s dan is dit uiteraard mogelijk. 

De voeringstof wordt ook gekozen. Passend bij de buitenzijde, of juist contrasterend, het laat in ieder geval een stukje van jouw persoonlijkheid zien. Een liefhebberij, liefde voor bloemen, grafisch, gekleurd of juist ingetogen, we bespreken je wensen samen. ​

Uit een grote database van verschillende illustratoren kies ik dan een aantal prints waarvan ik denk dat ze bij jou passen. Deze prints stuur ik dan digitaal naar je toe. Dit kan alleen digitaal, omdat de stof speciaal voor jouw tas wordt besteld. Er zijn dus geen rollen stof op voorraad, wat uiteindelijk leidt tot minder afval. De stof die ik gebruik is gemaakt van 100% polyester, waterafstotend, geprint met milieuvriendelijke inkten op
waterbasis.

STAP 3. Proces

Alle keuzes zijn gemaakt, nu kan ik aan de slag met het maken van je tas. Het maken van een tas is tijdrovend en een precieze klus. De levertijd van een tas is daarom ook 4-6 weken, gerekend vanaf het moment dat je al je keuzes gemaakt hebt. 

Bij de start van het maken van je tas ontvang je van mij alvast een factuur. Ik vind het leuk om je tijdens het maak proces een beetje mee te nemen, dus als ik gestart ben met je tas, kan het zijn dat je af en toe een update krijgt met een foto. 

Zodra de tas klaar is ontvang je van mij een bericht. De tas kan worden verzonden of worden opgehaald in mijn studio. Ben je enthousiast geworden? 

Geef me hier jouw wensen door! Even bellen, mailen of langs komen dat mag natuurlijk ook, geef dat hier dan even aan.
Copyright 2021 - 2022 STOR /
 - Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram