WORKSHOPRUIMTE HUREN IN AMERSFOORT

"let's share a passion"
Ben jij creatief ondernemer, en wil jij ook workshops of cursussen geven? Ik wil mijn studio/atelier ruimte graag met je delen. 

De ruimte is ongeveer 40 m2 en biedt voor maximaal 8 personen ruimte om te kunnen zitten/werken. Je mag gebruik maken van de tafel en werkbanken. Er is een keuken met thee/koffie. En op de bovenverdieping is een toilet. 

De werkplaats is gelegen achter mijn woning aan de Paulus Borstraat 14 in Amersfoort, en heeft een eigen opgang via de steeg naast mijn woning. ​

Voorlopig is de studio alleen in de avonden te huur. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
BEREIKBAARHEID & KOSTEN
De studio is op 5 minuten loopafstand, goed bereikbaar vanaf Station Amersfoort. Ondanks parkeren in de straat alleen voor vergunninghouders is, kan er aan de Noorderwierweg (aansluitend aan de Paulus Borstraat) betaald geparkeerd worden.

De kosten voor het huren van de studio zijn €50 per avond (exclusief btw) inclusief koffie en thee. Mijn werkruimte huren? Stuur mij dan een mailtje met alle details, dan check ik de beschikbaarheid!
Copyright 2021 - 2022 STOR /
 - Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram